În 1978, Hanna Instruments a fost fondată în Limena, Italia de Oscar și Anna Nardo. Încă de atunci, Hanna Instruments a devenit lider mondial în dezvoltarea instrumentelor electro-analitice. Dezvoltarea instrumentelor noi pentru clienți care nu ar fi utilizat în mod normal instrumente de măsură este ceea ce a dus la succesul companiei.

În anii 80 compania a avut misiunea de a furniza un pH-metru care să fie accesibil, precis și ușor de utilizat. Rezultatul a fost pHep (hârtie electronică de pH). Acest aparat a folosit un circuit integrat pentru a măsura răspunsul la tensiune al unui electrod de pH ambalat într-un aparat de buzunar. Calibrarea aparatului a fost efectuată manual și prețul a fost mai mic de 50,00 USD. Având o operație simplă și preț foarte accesibil au adus avantajele unei măsurători electro-analitice a pH-ului la îndemâna oricu. Fie că este un fermier care caută să măsoare pH-ul solului, la operatorul care trebuie să măsoare pH-ul unei soluții. Hanna Instruments a furnizat utilizatorului o alternativă electronică exactă la hârtia de tip litmus și indicatorii chimici.

Hanna Instruments are o istorie de dezvoltare a produselor inovatoare care fac măsurătorile analitice mai ușor de efectuat la un preț accesibil. Multe inovații introduse de Hanna sunt acum etalon pentru industria de instrumente.

 

 

Aceste inovații includ:

electrozi de pH cu senzor de temperatură încorporat

Aparate de pH portabile rezistente la apă

Colorimetre cu un singur parametru

Aparate portabile cu sondă unică

Testere portabile multiparametru

Aparate multiparametre portabile cu GPS încorporat

 

 

 

Hanna Instruments este în prezent condusă de Martino Nardo, fiul lui Oscar și Anna Nardo. Sub îndrumarea lui Martino Nardo, Hanna Instruments continuă să dezvolte produse inovatoare și unice. Cele mai recente inovații includ atât cel mai subțire aparat multiparametru din piață, cât și senzorii de pH care includ tehnologia Bluetooth Smart. Aparatul pH / CE / DO a fost lansat în 2014 și are o grosime de numai 0,5 ". EDGE utilizează senzori digitali cu un conector de 3,5 mm și pentru a schimba de la un parametru la altul, tot ce trebuie să faceți este să deconectați și să conectați un alt senzor. De asemenea, în 2014, a fost lansat electrozii pH Halo. Acest electrod este primul electrod pH / temperatură Bluetooth. Halo a transmis datele de măsurare fără fir către un ipad Apple care rula aplicația Hanna Lab. În 2015, EDGE blu a fost lansat și a adus conectivitatea Bluetooth la un pH metru. Linia Halo a electrozi de pH continuă să fie extinsă pentru a se adapta diversității aplicațiilor. Acești senzori activi Bluetooth stabilesc standardul pentru viitor și este sigur să spunem că vor deveni obișnuiți în viitor.

 

 

A fi un lider în inovare este doar o parte din povestea noastră. Suntem nu numai un designer de instrumentație, ci și un producător integrat vertical. De la o idee originală pentru un produs la produsul finit, suntem în controlul întregului proces. Folosim propriii ingineri care proiectează circuitele și programează firmware-ul pentru aparate. Folosim mașini cu tehnologie de suprafață (SMT) pentru a umple placile de circuite, mașinile de turnare prin injecție pentru a face casetele și alte materiale plastice, fabricarea chimică a soluțiilor și a reactivilor, suflantele pentru fabricarea electrozilor pH și ORP și chiar imprimarea materialele de ambalare. Totul se face în interiorul fabricii. Acest lucru asigură un produs de înaltă calitate, reducând în același timp costul prin faptul că nu externalizează la terți. Chiar mai important, permite flexibilitatea pentru a produce scurte runde de produse. În sensul că dacă cererea de piață pentru un anumit produs este foarte limitată, o vom produce încă pentru că știm că există un client care necesită o soluție unică și nu o dimensiune generală care să se potrivească tuturor tipurilor de produse.

Astăzi, Hanna fabrică peste 3.000 de produse în unități de producție situate în SUA, România, Italia și Mauritius. Suntem mândri să oferim soluții unice clienților noștri. Continuăm să ne străduim și să înțelegem provocările cu care vă confruntați în efectuarea măsurătorilor analitice, astfel încât să vedem dacă putem dezvolta o soluție care să vă ușureze viața printr-o modalitate simplificată și precisă de măsurare.